Δήμος Τριφυλίας: Τρεις προσλήψεις για παιδικούς σταθμούς

Δήμος Τριφυλίας: Τρεις προσλήψεις για παιδικούς σταθμούς

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών στο Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα για τη στελέχωση παιδικών σταθμών, ανακοίνωσε ο Δήμος Τριφυλίας με την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2024, η οποία δημοσιεύθηκε χθες στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: Ψ9Γ5ΩΗΕ-ΤΩΗ. Πρόκειται για 1 θέση ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, 1 θέση ΔΕ Μαγείρων και 1 θέση ΥΕ Προσωπικού καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (dimtrifylias@gmail.com), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τριφυλίας, Δημαρχείου 2, Τ.Κ. 24500, Κυπαρισσία, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Μπάλτα Αγ., Φιτσώρου Κων και κας Σουλαντίκα Ευθ. (τηλ. επικ.: 2761360702-703-722).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση και στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου (www.dimostrifylias.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). 

Η.Γ.