Εντυπωσιακή υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα

Εντυπωσιακή υποδοχή των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολυάριθμοι φίλοι του Ολυμπιακού χθες στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στα δυο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατόρθωσαν να κερδίσουν φέτος η «ερυθρόλευκοι» στο ποδόσφαιρο.

Χιλιάδες φίλοι του «Θρύλου» από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και όχι μόνο, δεν έχασαν τη σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τις ”κούπες” του UEFA Conference League που κατέκτησε η ανδρική ομάδα (νικώντας στον τελικό την Φιορεντίνα) και του Youth League που κατέκτησε η ομάδα Κ-19 (νικώντας τη Μίλαν στον τελικό).

Άναψαν πολυάριθμα βεγγαλικά, ακουγόταν συνέχεια ο Ύμνος του Ολυμπιακού, ενώ οι ένθερμοι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν εν χορώ διάφορα συνθήματα. Βεβαίως ακούστηκαν και τραγούδια για το Πειραιά που είναι οι έδρα του Ολυμπιακού.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονταν μπορούσαν να προμηθευτούν Κάρτα μέλους του Ολυμπιακού και Κάρτα Φιλάθλου, ενισχύοντας έτσι τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η χθεσινή εκδήλωση στην Καλαμάτα ήταν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης περιοδείας των δύο τροπαίων που «ταξιδεύουν» σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.