Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής επιχειρήσεων στην 88η ΔΕΘ

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής  επιχειρήσεων στην 88η ΔΕΘ

Στην 88η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί 7-15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO), προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Για το λόγο αυτό όσες επιχειρήσεις της Μεσσηνίας επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερό του παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/r/gv88skrZEm έως την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 15.00.

Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο (αναλογούντα τ.μ.) του Επιμελητηρίου.

Tο δε κόστος συμμετοχής κάθε επιχείρησης θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές.

Βάσει δε της συμφωνίας που έχει το Επιμελητήριο με την ΔΕΘ-HELEXPO, το τελικό κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 17 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει «παραχώρηση εκθεσιακού χώρου, κόστος κλιματισμού, κόστος γενικής φύλαξης, κόστος γενικής καθαριότητας, κόστος γενικής εξωτερικής σήμανσης των περιπτέρων 2 και 3».

Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 25 ευρώ πλέον ΦΠΑ).