Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε περιοχές εκτός σχεδίου του Δήμου Καλαμάτας

Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε περιοχές εκτός σχεδίου του Δήμου Καλαμάτας

Η τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΚ), για «Έργα Ύδρευσης και Αποχέτευσης σε περιοχές Εκτός Σχεδίου Δήμου Καλαμάτας”, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τη διάρκεια ισχύος αυτής, συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Καλαμάτας.

Για το έργο της ύδρευσης, η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εισηγήθηκε προς τη Δημοτική Ενότητα του Δήμου Καλαμάτας και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος και της διάρκειας της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου με την αναδιατύπωση των άρθρων 6 και 8 αυτής ως εξής:

Άρθρο 6ο: Το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης που είναι διάρκειας πενήντα οκτώ (58) μηνών αναλύεται ως εξής: 1. Δεκατέσσερις (14) μήνες για τη διαδικασία του διαγωνισμού και μέχρι της υπογραφής της σύμβασης και 2. Σαράντα τέσσερις (44) μήνες για την εκτέλεση του έργου.

Άρθρο 8°: Η παρούσα σύμβαση ισχύει από την υπογραφή της μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου από την προϊσταμένη Αρχή και την έγκριση του τελικού λογαριασμού από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Ν.4412/16 και θα έχει χρονική διάρκεια πενήντα οκτώ (58) μηνών, η οποία δύναται να τροποποιηθεί έπειτα από κοινή απόφαση των δυο μερών.

Το παρόν σχέδιο αφορά στην τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος και της διάρκειας ισχύος της προγραμματικής σύμβασης, η οποία διαμορφώνεται σε πενήντα οκτώ (58) μήνες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το αντικείμενό της.

Αντίστοιχα για το έργο της αποχέτευσης υπάρχει αναδιατύπωση των άρθρων 6 και 8 αυτής ως εξής:

Άρθρο 6ο: Το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης, που είναι διάρκειας εξήντα (60) μηνών, αναλύεται ως εξής: 1. Δεκατέσσερις (14) μήνες για τη διαδικασία του διαγωνισμού και μέχρι της υπογραφής της σύμβασης και 2. Σαράντα έξι (46) μήνες για την εκτέλεση του έργου.

Άρθρο 8°: Η παρούσα σύμβαση ισχύει από την υπογραφή της μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου από την προϊσταμένη Αρχή και την έγκριση του τελικού λογαριασμού από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Ν.4412/16 και θα έχει χρονική διάρκεια εξήντα (60) μηνών, η οποία δύναται να τροποποιηθεί έπειτα από κοινή απόφαση των δύο μερών.

Το παρόν σχέδιο αφορά στην τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος και της διάρκειας ισχύος της προγραμματικής σύμβασης, η οποία διαμορφώνεται σε εξήντα (60) μήνες, προκειμένου να ολοκληρωθεί.