Η Καλαμάτα πήρε και τον Μορέιρα και ξεκινάει προετοιμασία τη Δευτέρα

Η Καλαμάτα πήρε και τον Μορέιρα και ξεκινάει προετοιμασία τη Δευτέρα

Μια ακόμη σημαντική μετεγγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα της Καλαμάτας, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον έμπειρο εξτρέμ Μορέιρα, γνώριμο από τη «θητεία» του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League.

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή από τη Νέα Γουινέα, η τοπική μας ομάδα έχει αποκτήσει τους Αναστασόπουλο, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδη, Κότσαρη, Ουμπέντα, Ξενιτίδης, Στίκα, Πίρινεν, Αλγκαρανάζ, Ουές, ενώ ανανέωσαν Κωνσταντινόπουλος και Γρίβας. Όλο το διαθέσιμο δυναμικό θα είναι στη διάθεση του προπονητή της Μαύρης Θύελλας, Νίκου Αναστόπουλου, για την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου για την προσθήκη του Μορέιρα αναφέρει:
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Είναι 29 ετών (27/6/95) με ύψος 1.78 και αγωνίζεται σαν εξτρέμ. Κατάγεται από την Γουινέα, αλλά ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Ολλανδία όπου έκανε καριέρα μέχρι πρόπερσι που ήρθε στην Ελλάδα.

Έχει πολύ καλό βιογραφικό και είναι στα στάνταρ από πλευράς ηλικίας και χαρακτηριστικά παιγνιδιού που θέλει ο προπονητής μας Νίκος Αναστόπουλος. Δύο στοιχεία (ηλικία και ταχύτητα) που φέτος διαθέτουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Μορέιρα τα έκανε το 2014 στην Εξέλσιορ όπου μέχρι το 2016 κατέγραψε 63 συμμετοχές και σκόραρε 14 φορές. Μετά από ένα πέρασμα από την Κοζάκεν Γ’ κατηγορίας με 63 εμφανίσεις σε δύο χρόνια και 21 γκολ, ήρθε η ποδοσφαιρική καταξίωση στην Γκρόνιγκεν το 2018 με 13 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την Εξέλσιορ Ρότερνταμ όπου μέχρι το 2021 έπαιξε σε 63 αγώνες και σκόραρε 14 φορές.

Την διετία 2021-23 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα όπου σε 57 αγώνες στην Σούπερ Λιγκ σκόραρε τρεις φορές. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού όπου έκανε 31 παιγνίδια και πέτυχε 4 τέρματα. Είναι διεθνής με την Γουινέα 5 φορές.

Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της την φετινή αγωνιστική περίοδο».

Στα «Παλιάμπελα» η «πρώτη»
Η «πρώτη» συγκέντρωση της Καλαμάτας για τη νέα σαιζόν και το πρωτάθλημα της Super League 2, έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα, ενώ λίγο μετά θα γίνει η καθιερωμένη ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Καλαμάτα μέχρι το Σάββατο 3 Αυγούστου και την Κυριακή 4 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο όπου το απόγευμα θα δώσει φιλικό ματς με τον Παναιτωλικό. Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα ταξιδέψει στο Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα γίνουν και δύο φιλικά, με αντιπάλους τον Μακεδονικό (13/8) και τον Εθνικό Κεραμιδίου (17/8). Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας θα επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή 18/8.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας
Από τα Γραφεία “ΠΑΕ Καλαμάτα” (οδός Φραντζή 14), διατίθενται Δευτέρα-Παρασκευή (10.00-17.00) τα εισιτήρια διαρκείας για όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η μεσσηνιακή ομάδα στην έδρα της για το πρωτάθλημα, το κύπελλο Ελλάδος, αλλά και τα φιλικά. Περισσότερες πληροφορίες στα: τηλ. 30 27211 81356, email: sales@fckalamata.gr και από το επίσημο site της ομάδας, www.fckalamata.gr/eisitiria/

Οι προβλεπόμενες κατηγορίες των διαρκείας είναι για τη σαιζόν 2024-2025:

Εισιτήρια FANS – 100 ευρώ (Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ πλην VIP/VVIP), FANS DISCOUNT – 70 ευρώ (Παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ πλην VIP/VVIP και αφορά Ανέργους, Φοιτητές & ΑΜΕΑ [Αγορά MONO από τα γραφεία της ΠΑΕ]), Εισιτήρια One Family-Οικογενειακή κερκίδα -120 ευρώ (Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την ΘΥΡΑ 1 και αφορά όλη την οικογένεια γονείς και παιδιά με δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε παιχνίδια, όπως face painting και σε δραστηριότητες της ΠΑΕ Καλαμάτα σε συνεργασία με την εταιρεία TOYCITY).

Τα εισιτήρια VIP είναι δύο κατηγοριών, με 200 ευρώ για παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας μας από τις ΘΥΡΕΣ VIP και με 400 ευρώ εισιτήρια VVIP με πολλά προνόμια.