Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε νέες μεταγραφές

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε νέες μεταγραφές

Με τον έμπειρο Γάλλο επιθετικό Νικολά Ντιγκινί ενισχύθηκε το ρόστερ της Μαύρης Θύελλας, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει σχετικά:

«Είναι Γάλλος επιθετικός, 36 ετών (31-5-1988) με ύψος 1.79, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Γαλλία το 2006 και μέχρι το 2014 αγωνίστηκε στην Vendee Poire και στην Βαν, ομάδες Γ’ κατηγορίας.

Η ποδοσφαιρική του καταξίωση ήρθε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τη διετία 2014-2016 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό όπου έκανε 55 εμφανίσεις και σημείωσε 8 γκολ. Τη διετία 2016-2018 πήρε μεταγραφή και αγωνίστηκε στον Ατρόμητο στον οποίον σε 38 αγώνες σκόραρε 14 τέρματα.
Το άλμα στην καριέρα του έγινε τη διετία 2018-2020 όταν πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Εκεί αγωνίστηκε 51 φορές στην Σούπερ Λιγκ σκοράροντας 13 φορές, έπαιξε 7 αγώνες στο Κύπελλο και έβαλε 3 γκολ. Είχε 4 συμμετοχές σε κύπελλα Ευρώπης πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Επόμενος σταθμός του η Κύπρος. Φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού με τον οποίον αγωνίστηκε 89 φορές και έβαλε 25 γκολ. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Ζακακίου όπου αγωνίστηκε 30 φορές και σκόραρε 6 γκολ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο».

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ελιβέλντο
Τέλος, η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ριμπέιρο Νταντάς Ελιβέλντο, τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ανανέωση συμβολαίου του Στέφανου Στρούγγη
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου για 2 χρόνια του Στέφανου Στρούγγη.
Είναι 27 ετών (9-10-97) και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 από την Νίκη Βόλου και τον Γενάρη του 2015 εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Ατρόμητου.
Τον Νοέμβρη του 2017 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέχρι τον Ιούλιο του 2023 έκανε 73 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σλόμπονταν Σούιτσα ως προπονητή τερματοφυλάκων.
Είναι Σέρβος στην καταγωγή και έχει πλούσιο βιογραφικό σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ τα τελευταία 20 χρόνια. Μεταξύ των άλλων έχει εργαστεί σε Πανηλειακό, Αιγάλεω, ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κύριος Σούιτσα έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά λόγω κάποιων προσωπικών του θεμάτων αφίχθει στην πόλη μας σήμερα και αύριο θα είναι κανονικά στην προπόνηση της ομάδας μας.

Ακαδημίες Καλαμάτας
Πήρε και Διαμαντόπουλο από τον Δαναό
Ο Στυλιανός Διαμαντόπουλος είναι η 4η κατά σειρά μετεγγραφή του τμήματος Κ15 της Καλαμάτας.
Όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 2010, αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας  και έρχεται από τον ομάδα του Δαναού Καλαμάτας. «Στυλιανε καλώς ήρθες στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας» καταλήγει το σχετικό δελτίο Τύπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές, επίσης από τον Δαναό, των Πέτρου Σπυρόπουλου, Γιώργου Αδαμόπουλου και Ηρακλή Κανελλόπουλου.