Καλαμάτα: Ενημερωτική εκδήλωση ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα -HDB

Καλαμάτα: Ενημερωτική εκδήλωση ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ  με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα -HDB

Εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» και «Παρουσίαση όλων των δράσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας – HDB, για τη στήριξη και την ευνοϊκή χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας» διοργανώνουν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλ. 23ης Μαρτίου).

Η παρουσίαση των δράσεων θα γίνει από τη διευθύνουσα σύμβουλο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Ισμήνη Παπακυρίλλου, και διευθυντικά στελέχη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με τα καινούρια και χαμηλού κόστους χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Να σημειωθεί πως το Ταμείο Επιχειρηματικότητας – ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ παρέχει σημαντικές επιδοτήσεις επιτοκίου, υψηλά ποσοστά συγχρηματοδότησης ή εγγύησης, μεγάλη διάρκεια δανείων και περίοδο χάριτος, ενώ η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB είναι σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της διεύρυνσης του κύκλου των χρηματοδοτούμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, προσφέροντας ευέλικτα, στοχευμένα και με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους χρηματοδοτικά εργαλεία.