Καλαμάτα: Κότσαρης από την Καλλιθέα για τα γκολπόστ και τρεις επιστροφές

Καλαμάτα: Κότσαρης από την Καλλιθέα για τα γκολπόστ και τρεις επιστροφές

Ξανά στα μελανόλευκα Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο

Με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη από την πρωταθλήτρια ομάδα της Καλλιθέας συμπληρώθηκαν οι θέσεις τερματοφυλάκων για την ομάδα της Καλαμάτας.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφερόταν στη μετεγγραφή του έμπειρου γκολκήπερ για δύο χρόνια, όμως έμελλε να μην είναι η μοναδική «είδηση» της Δευτέρας.

Μάλιστα το …μπαμ ήταν τριπλό, με γνώριμους παίκτες να επιστρέφουν στη Μαύρη Θύελλα. Και οι τρεις είναι από τις περιπτώσεις που έχουν δεθεί με την τοπική μας ομάδα, αγαπητοί από τους φιλάθλους με έντονο το στοιχείο του αγωνιστικού πάθος και η οριστικοποίηση της επανόδου χαροποιεί όχι μόνο τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, αλλά και τους φιλάθλους.

Ο λόγος για τον Τίμο Τσελεπίδη (28 ετών, κεντρικός αμυντικός, προηγούμενη ομάδα ο Λεβαδειακό), Νίκο Αναστασόπουλο (31 ετών, μέσος, τελευταία ομάδα Κόρινθος) και Μπακαγιόκο (27 ετών, αμυντικός, καταγωγή από Ακτή Ελεφαντοστού με γαλλικό διαβατήριο).

Η ανακοίνωση για τον Κότσαρη
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι τερματοφύλακας, 28 ετών (25-7-96) με ύψος 1.85.Είναι τερματοφύλακας, 28 ετών (25-7-96) με ύψος 1,85 μ.. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Αήττητου Σπάτων και το 2011 πήγε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα των Νέων. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους με τους οποίους έκανε μέχρι το 2020 πέντε συμμετοχές.

Την τριετία 2020-23 αγωνίστηκε με την ομάδα του Απόλλωνα σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 κάνοντας συνολικά 41 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πήρε μεταγραφή για την Athens Καλλιθέα την οποία βοήθησε να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος σε 25 παιχνίδια. Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων από Κ12-Κ21 και μάλιστα με την Κ21 κατέγραψε 21 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο».

Πάει για 4 ακόμη και έτοιμη για την «πρώτη» στις 22 Ιουλίου

Οι ανακοινώσεις για μετεγγραφές και ανανεώσεις είναι διαδοχικές το τελευταίο διάστημα και το ρόστερ έχει πλέον συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Μετά και τις χθεσινές προσθήκες η προτεραιότητα έχει δοθεί σε έναν ακόμη στόπερ, δύο εξτρέμ και έναν ακόμη φορ, μετά τον 28χρονο Βολιβιανό Καρμέλο Αλγκαρανάζ.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος και για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2. Η «πρώτη» είναι προγραμματισμένη να γίνει από τον έμπειρο προπονητή της Μαύρης Θύελλας την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουλίου.