Καλύτερα να αφαιρεθεί αφού μπερδεύει…

Καλύτερα να αφαιρεθεί αφού μπερδεύει…

Χρόνια τώρα γράφουμε ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει μια επίσημη ιστοσελίδα που να ενημερώνει για τις πτήσεις από και προς και Καλαμάτα.

Οι δικαιολογίες όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλές, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει αλλάξει, και έτσι κάποιος που ενδιαφέρεται να δει τις πτήσεις, είτε θα τις βρει μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είτε μέσω Facebook.

Όπως είναι λογικό, πλην των παραπάνω, θα έπρεπε να υπάρχει κάτι πιο επίσημο, κίνηση που ο Δήμος Καλαμάτας επιχείρησε να κάνει και σίγουρα ήταν σωστή.

Δυστυχώς, όμως, αν μπει κάποιος στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας και μεταφερθεί στην ανάλογη δημοσίευση, θα παρατηρήσει ότι αυτή παραμένει χωρίς ενημέρωση για μήνες.

Ειδικότερα αναγράφεται το εξής: «Κατεβάστε το ανανεωμένο πρόγραμμα πτήσεων Απριλίου 2024 ολόκληρο πατώντας ΕΔΩ», και μάλιστα όχι απλά έχει θεωρητικά το πρόγραμμα του Απριλίου, αλλά αν κάποιος το κατεβάσει, θα δει ένα αρχείο Excel που είναι άσχετο με πρόγραμμα πτήσεων.

Στο τέλος της δημοσίευσης αναφέρεται βέβαια: «Το παρόν έχει αποκλειστικώς και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν είναι επίσημο πρόγραμμα πτήσεων. Ο Δήμος Καλαμάτας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραλείψεις, λάθη ή αλλαγές, στα δρομολόγια που παρουσιάζονται», αλλά δε νομίζουμε ότι αυτό αρκεί για να καλύψει την παράλειψη της ενημέρωσης.

Στην τελική, αν δεν μπορούν στο Δήμο Καλαμάτας να ενημερώσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κάτι που άλλωστε δεν είναι αρμοδιότητά τους, ας το αφαιρέσουν εντελώς.
Π.Μπ.