Το Mandarin Oriental της Costa Navarino στη 15η θέση των World’s Best Awards 2024

Το Mandarin Oriental της Costa Navarino στη 15η θέση των World’s Best Awards 2024

Άλλη μια σημαντική διάκριση πέτυχε ξενοδοχείο της Costa Navarino στα βραβεία World’s Best Awards 2024 του διάσημου, ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το money-tourism, τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία «φιγουράρουν» στην κατάταξη με τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη κι ένα από αυτά αναδεικνύεται στην «αφρόκρεμα» των ξενοδοχείων σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως προέκυψε στα βραβεία, τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο βάσει των αξιολογήσεων των αναγνωστών του αμερικανικού μέσου.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Kalesma Mykonos αναδείχθηκε στην τέταρτη θέση στην κατάταξη με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη εφέτος, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 98.47, αλλά και στην 45η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα κορυφαία ξενοδοχεία.

Μαζί με το ξενοδοχείο Kalesma Mykonos την τετράδα με τα ελληνικά ξενοδοχεία που βρέθηκαν στην κατάταξη με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη συμπληρώνουν το Andronis Boutique Hotel στη Σαντορίνη, το οποίο με βαθμολογία 97.07 βρέθηκε στην ένατη θέση, το Santa Marina, a Luxury Collection Resort, στη Μύκονο, που με βαθμολογία 96.47 βρέθηκε στη 14η θέση και, τέλος, το Mandarin Oriental, Costa Navarino, στην Πύλο, στη 15η θέση με βαθμολογία 96.40.