Μαύρη Θύελλα: Κυκλοφορούν από τη Δευτέρα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου

Μαύρη Θύελλα: Κυκλοφορούν από τη Δευτέρα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Τη νέα σαιζόν οι διοικούντες εφαρμόζουν κάποιες καινοτομίες.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ για ειδικές κατηγορίες πολιτών, υπάρχει κάρτα διαρκείας για την οικογενειακή κερκίδα, ενώ προβλέπονται δύο κατηγορίες επισήμων με 200 και 400 ευρώ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να περιλαμβάνει αρκετά δελεαστικά προνόμια.

Η διαδικασία προμήθειας των εισιτηρίων διαρκείας της Μαύρης Θύελλας που αφορούν όλα παιχνίδια της σαιζόν, επίσημα και ανεπίσημα, γίνεται είτε δια ζώσης από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, είτε ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας.

Οι κατηγορίες που προβλέπονται είναι οι παρακάτω (οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ):

Εισιτήρια FANS – 100 ευρώ: Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ πλην VIP/VVIP

FANS DISCOUNT – 70 ευρώ: Παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ πλην VIP/VVIP και αφορά Ανέργους, Φοιτητές & ΑΜΕΑ (Αγορά MONO από τα γραφεία της ΠΑΕ).

Εισιτήρια One Family (Οικογενειακή κερκίδα) -120 ευρώ: Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας από την ΘΥΡΑ 1 και αφορά όλη την οικογένεια, γονείς και παιδιά με δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε παιχνίδια, face painting, δραστηριότητες της ΠΑΕ Καλαμάτα σε συνεργασία με την εταιρεία TOYCITY (Με την αγορά του εισιτηρίου One Family, επωφελείστε με έκπτωση 20% σε προϊόντα του καταστήματος TOYCITY, Βασιλέως Κων/νου 3, τηλέφωνο 2721026355. Για την προσφορά αρκεί η υπόδειξη του εισιτηρίου Διαρκείας και ισχύει μέχρι 30/9/2024).

Εισιτήρια VIP – 200 ευρώ: Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας μας από τις ΘΥΡΕΣ VIP

Εισιτήρια VVIP  – 400 ευρώ: Παρακολούθηση όλων των αγώνων της ομάδας μας από την ΘΥΡΑ VVIP λαμβάνοντας επίσης και τις παρακάτω παροχές: 1 υπογεγραμμένη επίσημη αγωνιστική φανέλα από όλη την ομάδα, Catering με τοπικά προϊόντα στην διάρκεια του ημιχρόνου στην αίθουσα VIP ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ, Επίσκεψη και γνωριμία με ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλαμάτα, Αυτόγραφα παικτών και φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές, Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις της ομάδας, Παροχές από χορηγούς της ΠΑΕ Καλαμάτα, Δώρα από την ΠΑΕ Καλαμάτα τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, Ξενάγηση στο γήπεδο με επίσκεψη στα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο, τα γραφεία και τους υπόλοιπους χώρους του γηπέδου, 2 επίσημα ημερολόγια της ομάδας στην αρχή της νέας χρονιάς.

Σχετικές Πληροφορίες
– Τα εισιτήρια Διαρκείας της νέας περιόδου 2024/25 αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Super League 2, τα φιλικά παιχνίδια και τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

– Για την έκδοση του εισιτηρίου Διαρκείας ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού (κάρτα / βεβαίωση ανεργίας/ πάσο).

– Για την έκδοση εισιτηρίου Διαρκείας ΑΜΕΑ είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίστοιχου πιστοποιητικού. Η ΠΑΕ Καλαμάτα δεν θα αποθηκεύσει κανένα δεδομένο υγείας.

– Τα εισιτήρια Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η διεύθυνση e-mail, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του.

Σημεία Πώλησης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, Φραντζή 14, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10.00-17.00 (Σάββατο και Κυριακή κλειστά). Τηλεφωνική Επικοινωνία: +30 27211 81356, email: sales@fckalamata.gr Ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας, www.fckalamata.gr/eisitiria/

Τρόποι πληρωμής για αγορά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: με χρεωστική κάρτα, μετρητά ή κατάθεση σε τράπεζα και προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού.

SUPER LEAGUE 2
Κατέθεσε παράβολο συμμετοχής τελικά ο Ιωνικός

Παρά την ανακοίνωση (ή εξαιτίας αυτής) περί του αντιθέτου που εξέδωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης, ο Ιωνικός κατέθεσε εγκαίρως το παράβολο συμμετοχής (η προθεσμία ήταν μέχρι τα μεσάνυχτα και το προβλεπόμενο ποσό είναι 7,5 χιλιάδες ευρώ) και ανακοινώθηκε επισήμως από τη Super League 2 ως μια από τις 21 ομάδες που έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της περιόδου 2024-2025. Το αν ο ιστορικός σύλλογος θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και να συγκροτήσει εγκαίρως ρόστερ θα διαφανεί στην πορεία, πάντως πλέον έχει «κλειδώσει» η διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους όπως πέρυσι (Νότος με 11 και Βορράς με 10) και με ξεχωριστά πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως ίσχυσε και φέτος.

Σύμφωνα με τ χθεσινή ανακοίνωση της διοργανώτριας οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2024-25 είναι οι κάτωθι: ΑΕΚ Β’, Α.Ε. Λάρισας, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Διαγόρας Ρόδου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηλιούπολη, Ιωνικός, Καβάλα, Καλαμάτα, Καμπανιακός, Κηφισιά, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΟΤ Ηρακλής και Χανιά.