Με 16 συμμετοχές και πλούσιο θέαμα η πανελλήνια συνάντηση ναυτομοντελιστών

Με 16 συμμετοχές και πλούσιο θέαμα η πανελλήνια συνάντηση ναυτομοντελιστών

Πανελλήνια συνάντηση ναυτομοντελιστών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος».

Συμμετείχαν 16 αθλητές από την Κεφαλλονιά, την Παραμυθιά, το Κρανίδι, τον Πύργο Ηλείας, τη Σαλαμίνα και άλλες περιοχές. Η συνάντηση ήταν μια ξεχωριστή δράση του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες σε διάφορες κατηγορίες και επιδείξεις. Επίσης έγινε ενημέρωση για το άθλημα (πραγματοποιείται με μοντέλα σκαφών τηλεκατευθυνόμενα). Στην γραμματεία βρισκόταν ο κ. Μάνος Καννάς, ενώ το γενικότερο συντονισμό είχε το μέλος του Δ Σ. του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος», Δημήτρης Αθανασούλας.

Αποτελέσματα
Οι τρεις πρώτοι νικητές στις κατηγορίες της πανελλήνιας συνάντησης ναυτομοντελιστών είναι οι εξής:   

Κατηγορία Endorance: 1. Περικλής Παπαδόπουλος, 2.Αλεξανδρος Γεωργίου 3. Θεοφάνης Κρεουζης.

Κατηγορία Electrice:  1.Αλέξανδρος Γεωργίου 2. Ντίνος Κλωνάρης 3  Περικλής Παπαδόπουλος.  

Κατηγορία Β Vee Gas X.: 1.Ντίνος Κλωνάρης, 2.Περικλής Παπαδόπουλος, 3. Θεοφάνης Κρεουζης.  

Κατηγορία Car-Gas: 1.Νίκος Ευσταθίου, 2.Περικλής Παπαδόπουλος, 3. Στέφανος Ζευγώλης.  

Επίσης, έγιναν και ξεχωριστές απονομές στον μικρότερο αλλά και μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή.  Στις απονομές των κυπέλλων  και των μεταλλίων παραβρέθηκαν ο παλιός πρόεδρος του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος», Τάκης Δρακόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Κολιτσιδάκης και άλλα μέρη του Διοικητικού Συμβουλίου. Τελος, η διοίκηση του καλαματιανού συλλόγου μετά τις απονομές, παρέθεσε γεύμα στις εγκαταστάσεις του, σε όλους τους συμμετέχοντες στην πανελλήνια συνάντηση ναυτομοντελιστων.