Μιλτιάδης: Οι Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς στην τεχνική ηγεσία

Μιλτιάδης: Οι Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς στην τεχνική ηγεσία

Οι Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς, θα βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία του πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς συμφώνησαν με τη διοίκηση της τριφυλιακής ομάδας για συνεργασία.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και πριν από 1 χρόνο στον ΑΟ Διαβολιτσίου, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κ.Φασουλής είναι πολύ γνώριμος στο Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής του, ενώ την εφετινή σεζόν στελέχωσε το τεχνικό τιμ ως συνεργάτης του Ηλία Φωτόπουλου στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Παλιότερα δε εργάστηκε σε Παπαφλέσσα Χώρας, Ηρακλή Καλαμάτας, Δωριέα Δωρίου, Πάμισο Μεσσήνης, Θύελλα Χαρακοπιού, ΑΣ Ανδρούσας, ΑΟ Διαβολιτσίου, Εθνικό Μελιγαλά, Δόξα Μεγαλόπολης, Άρη Σκάλας, Νέο Άρι και άλλες τοπικές ομάδες.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Τσατάς για πολλά χρόνια ήταν μαζί με τον Άγγελο Σκαφιδά στην τεχνική ηγεσία των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες, ενώ βρέθηκε ακόμη στον πάγκο του ΑΟ Διαβολιτσίου, της Εράνης Φιλιατρών και άλλων τοπικών ομάδων.

Παίρνει Κώστα Ηλιόπουλο!
Στο μεταξύ, πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ηχηρής μετεγγραφής βρίσκεται ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας. Πρόκειται για τον έμπειρο Μεσσηνιακό επιθετικό Κώστα Ηλιόπουλο (στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Εράνη Φιλιατρών, ενώ στο δεύτερο μισό ενίσχυσε τον Παναργειακό με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, την άνοδο στη Super League 2 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας).

Βέβαια η διοίκηση της τριφυλιακής ομάδας έχει προχωρημένες επαφές και  με άλλους ποδοσφαιριστές και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.