Νέες συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Νέες συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Δεκαεπτά άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Σε όλη την Περιφέρεια έγιναν έλεγχοι σε 1.063 άτομα, εκ των οποίων τα 890 ήταν Έλληνες και 173 αλλοδαποί, καθώς και σε 731 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 87 άτομα, από τα οποία 66 ήταν Έλληνες και 21 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 52 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 345 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις
Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα ένας 28χρονος, μια 18χρονη και ένας 31χρονος, διότι από κοινού κατείχαν ένα τσιγαριλίκι και ένας 19χρονος, διότι οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες χασίς, βάρους 1,4 και 1,1 γραμμαρίων

-Ένας 73χρονος και ένας 61χρονος σε ξεχωριστές περιπτώσεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

-Δύο Ρομά για στέρηση δελτίου ταυτότητας, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε έναν 17χρονο Ρομά που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης ούτε αστυνομική ταυτότητα. Επίσης, χωρίς ταυτότητα εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και μια 44χρονη Ρομά

-Επτά άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Οι δράσεις είναι στοχευμένες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Της Βίκυς Βετουλάκη