Οι Μεσσήνιοι Ηλιόπουλος, Περιβολαράκης με την Εθνική ομάδα Νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων στην Πορτογαλία

Οι Μεσσήνιοι Ηλιόπουλος, Περιβολαράκης με την Εθνική ομάδα Νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων στην Πορτογαλία

Οι Μεσσήνιοι Νίκος Ηλιόπουλος (αγωνίσματα κολύμβησης) και Δημήτρης Περιβολαράκης (αγωνίσματα στίβου), με την Εθνική ομάδα στίβου νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων θα συμμετάσχουν στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν από 21-28 Ιουλίου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Οι δύο Μεσσήνιοι πρωταθλητές βρίσκονται στο τελικά στάδιο της προετοιμασίας του και θέλουν μια καλή εμφάνιση.

Μεταξύ των υπολοίπων αθλητών που στελεχώνουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι δύο που έχουν σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο και στην κολύμβηση, αλλά και κάποιοι που σε προηγούμενες διοργανώσεις κατέκτησαν χρυσά και χάλκινα μετάλλια.

«Οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να είναι ήρεμοι κατά την διάρκεια των αγώνων, να επιδείξουν απαράμιλλο ήθος και αθλητική παιδεία, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για μεγάλες επιτυχίες», αναφέρει σε μήνυμά του ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Α.Ο.Ν.Μ./Μ. Γιάννης Αρκάς.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν, στην Πορτογαλία, η πρόεδρος της ΑΟΝΜ Ρούλα Αρκά, η αντιπρόεδρος της ΑΟΝΜ και γιατρός νεφρολόγος Αθηνά Γόμπου και οι ομοσπονδιακοί προπονητές στίβου Νίκος Καράμπαμας και Μιχάλης Χατζαντώνας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μάκης Αμερικάνος.