Οι Times προτείνουν τη Μάνη για διακοπές

Οι Times προτείνουν τη Μάνη  για διακοπές

Στη λίστα των Times για τα 28 “best of the best” σημεία που προτείνει στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η Μάνη, αν και στις τελευταίες θέσεις.

Οι Times ανακοίνωσαν τους 28 ιδανικούς προορισμούς για διακοπές κάθε τύπου και προτίμησης στην Ελλάδα, με το νησί της Άνδρου να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι πανέμορφες θάλασσες και παραλίες, τα καταπληκτικά νησιά και ορεινά τοπία, τα παραδοσιακά χωριά, οι ιστορικές πόλεις, το εξαιρετικό φαγητό και κρασί, οι μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι, η έντονη νυχτερινή ζωή, ο καθαρός ουρανός και οι έναστρες νύχτες συνιστούν μια χώρα την οποία αξίζει να επισκέπτεται κανείς ξανά και ξανά.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης για το 2024 συναντάται η Άνδρος, η οποία προτείνεται για περπάτημα, καθώς διαθέτει χιλιόμετρα αρχαίων μονοπατιών, που ελίσσονται μέσα από τους πυκνοφυτεμένους λόφους και τα ορεινά χωριά του νησιού. Η Κέρκυρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τα εντυπωσιακά της τοπία και ακολουθούν η Κεφαλονιά για μοναδικές εξορμήσεις, η Ύδρα για κοσμοπολίτικες διακοπές, η Εύβοια για τους λάτρεις της “Παλιάς Ελλάδας”, η Αίγινα, η οποία συνδυάζεται με επίσκεψη στην Αθήνα, η Κως, ένας family-friendly προορισμός, η Κύθνος για αποδράσεις πίσω στο χρόνο, η Λευκάδα, ιδανική επιλογή για θαλάσσια σπορ, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Ζαγοροχώρια, που προτείνονται για όμορφους περιπάτους στα βουνά της Τύμφης. Η Μάνη βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της λίστας κι είναι η μοναδική περιοχή από την Πελοπόννησο που προτείνεται από τους Times.