Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας: Οικογενειακό κάμπινγκ στον Ταΰγετο

Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας: Οικογενειακό κάμπινγκ στον Ταΰγετο

Σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καρβελίου και Αλαγονίας, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει το 2ο Οικογενειακό Κάμπινγκ στον Ταΰγετο.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό κατασκηνωτικό διήμερο στη φύση για γονείς και παιδιά που μέσω ενός διήμερου προγράμματος δραστηριοτήτων θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρά και μεγάλα παιδιά να εκτονωθούν, να μάθουν και να γνωρίσουν, να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν, μα κυρίως να μαγευτούν και να απολαύσουν την επαφή με τη φύση.

Το κάμπινγκ θα στηθεί σε έναν όμορφο χώρο κοντά στο ιστορικό μοναστήρι της Σιδερόπορτας στο Καρβέλι. Τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους οικισμούς Καρβέλι και Λαδά, να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τους επισκέπτες του χωριού, να παρευρεθούν στη Γιορτή Κρασιού στο Λαδά και να πραγματοποιήσουν πεζοπορίες προσαρμοσμένες στην ηλικία τους.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την αρχηγό της δραστηριότητας, Καραμήτρη Ιωάννα, τηλ. 6996292002 (απογευματινές ώρες).