Πήρε εξιτήριο ο 6χρονος που είχε τραυματισθεί στο πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία

Πήρε εξιτήριο ο 6χρονος που  είχε τραυματισθεί στο πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία

Εξιτήριο έλαβε χθες από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν μετά το πολύνεκρο δυστύχημα της Παρασκευής στην Ελαία, ο 6χρονος που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο 38χρονος πατέρας του και η ενός έτους αδελφούλα του.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 38χρονη μητέρα του, η οποία επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και είναι ελαφρά τραυματισμένη.

Ο 39χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας παραμένει φρουρούμενος στο σπίτι του στη Ζαχάρω Ηλείας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου ο 19χρονος φαντάρος, ο οποίος επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο, όπου έχασαν την ζωή τους ο 44χρονος πατέρας του και η 13χρονη αδελφή του. 

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίσθηκε και συνεχίζει τη νοσηλεία της εκτός κινδύνου η 66χρονη γιαγιά των παιδιών που επέβαινε σε αυτό το αυτοκίνητο.
Β.Β.