«Πολύλοφος Run 2024»: Το Σάββατο με πανέμορφες διαδρομές στο χωριού του σύκου

«Πολύλοφος Run 2024»: Το Σάββατο με πανέμορφες διαδρομές στο χωριού του σύκου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης διοργανώνουν τον Αγώνα Δρόμου/δυναμικού βάδην «Πολύλοφος Run 2024» αυτό το Σάββατο 13 Ιουλίου, με τη φιλοδοξία να γίνει θεσμός.

Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και ερασιτέχνες αθλητές από τη Μεσσηνία και εκτός νομού ετοιμάζονται να τρέξουν στα 10 ή στα 5 χλμ. στις πανέμορφες διαδρομές που έχουν «χαραχθεί», ενώ για τα παιδιά υπάρχει αγώνας 1 χλμ. (η κεντρική πλατεία του χωριού θα είναι σημείο αφετηρίας και τερματισμού). Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί διαδικτυακά, ενώ περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν έως 2 ώρες πριν τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διοργάνωση υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός η Affidea «γνωστή για τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας της, στηρίζει έμπρακτα την τοπική μας κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης και προάγει την ευεξία και την υγεία. Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξή της, η διοργάνωση γίνεται πραγματικότητα και θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ελάτε να τρέξουμε μαζί, να βελτιώσουμε την υγεία μας και να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος της περιοχής μας», τονίζουν οι υπεύθυνοι του αγώνα.

Το πρόγραμμα της δρομικής συνάντησης στον Πολύλοφο, που έχει συνδέσει το όνομά του με την πολύ δημοφιλή αυγουστιάτικη γιορτή σύκου έχει ως εξής:

«1ο Πολύλοφος Run»-Δρομική Αθλητική Συνάντηση

– 16:30 Αριθμοδοσία στη κεντρική πλατεία Δ.Κ. Πολυλόφου

– 19:00 Εκκίνηση δρόμου 10 km

– 19:05 Εκκίνηση δρόμου 5 km

– 19:10 Εκκίνηση δρόμου 1 km

– 20:30 Απονομές και κέρασμα στη κεντρική πλατεία Δ.Κ. Πολυλόφου.

Έπαθλα: Αναμνηστικά μετάλλια και t-shirts για όλους τους αθλητές. Κύπελλα για τους νικητές.

Κόστος συμμετοχής: 10km & 5km: 5€

1000m: Δωρεάν για μαθητές 6-12 ετών