Πολύνεκρο τροχαίο στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της Ελαίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν νταλίκα και τρία οχήματα, η νταλίκα κινούνταν με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία και τα τρία οχήματα με κατεύθυνση προς Πύργο όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νταλίκα συγκρούστηκε με τα οχήματα και ανετράπη.

Νεκροί ανασύρθηκαν από ένα όχημα πατέρας και βρέφος κοριτσάκι και από άλλο όχημα πατέρας και ανήλικη κόρη του.

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο 18χρονος ο οποίος διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας σε κρίσιμη κατάσταση.

Τραυματίες επίσης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και το αγοράκι της, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ο οδηγός της νταλίκας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και χωματουργικά και ανυψωτικό μηχανήματα, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό.


Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο ενήλικες και δυο ανήλικοι, ενώ  επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με  Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.