Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο σωφέρ Γεώργιος Ν. Σμυρνιός, κάτοικος Καλαμών, απεπλάνησε την δεκαεξαέτιδα Μαρίαν θυγατέρα Αθαν. Κοτσάκη εκ Πανυπερίου, υπηρετούσαν εις την εν Παραλία οικίαν του συγγενούς της Κ. Κωτσάκη και την οποίαν απήγαγεν εκουσίως μετελθών επ’ αυτής ακατονομάστον πράξιν.

ΚΑΤΟΠΙΝ μηνύσεως συνελήφθησαν προχθές περί την 5.30 μ.μ. ώραν παρά την γέφυραν της πλατείας από του ενωμοτάρχου Κ. Πολίτου και ωδηγήθησαν εις το δεύτερον τμήμα, χθες δε παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα, παρ’ ου διετάχθη η κράτησίς των μέχρι νεωτέρας διαταγής.

-Ο Πρόεδρος της Κοινότητος Σιτοχωρίου μετέφερε χθες ότι εις τα αιγοποίμνια της περιφερείας του ενεφανίσθη μεταδοτική νόστος, ζητεί δε παρά του Νομοκτηνιάτρου οδηγίας προς καταπολέμησιν, αι οποίαι και των παρασχέθησαν.

-ΔΙΑ την ανακαίνισιν του υδραγωγείου της Κοινότητος Χαλαζωνίου το κοινοτικόν συμβούλιον εψήφισε πίστωσιν δραχμών 8.000, ανέθηκε δε εις τον πρόεδρον της κοινότητος Ανδρ. Σμυρνήν, ίνα μετά του κοινοτικού συμβουλίου Κωνστ. Αθ. Πανταζοπούλου μεριμνήσωσι δια την εκτέλεσιν δι’ ημερομισθίων εργατών και επί αποδόσει  λ/μού.