Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ πια στην εποχή των κυνικών καυμάτων όπου το βράδυ οι συμπολίται πατείς με πατώ σε κατεβαίνουν στην παραλία για να δροσιστούν λιγάκι. Η επίδρασις της ζέστης στα μυαλά ωρισμένων συμπολιτών μας έχει επικινδύνους εκδηλώσεις. Έτσι προχθές το βράδυ ο χοντρομπαλάς πλασιέρ της οδού Ταϋγέτου με ύφος 75 τουλάχιστον μαρκησίων, διεκήρυττεν ανερυθριάστως ότι εντός 20ημέρου γίνεται κάτοχος ταχυτάτης μοτοσυκλέτας, την οποία θα χρησιμοποιήση δια τους βραδινούς περιπάτους του.

ΜΕΤΑΞΥ των ασπόνδων φίλων, οίτινες θα συμπαρακάθηνται μετά του χοντρομπαλά πλασιέρ επί της ονειρευτής μοτοσυκλέτας, συγκαταλέγεται και ο κομμωτής, όστις τελευταίως λανσάρει παπιγιόν σχήματος αεροπλάνου.

ΧΘΕΣ βράδυ ο παραπάνω κομμωτής εθεάθη καθήμενος εις αριστοκρατικόν κέντρο με το σακάκι υπό μάλης, εκτοξεύων δροσερώτατα καλαμπούρια τρέποντα τους πάντας εις φυγήν. 

-Ο πρόεδρος της Κοινότητος Κεφαλοβρύσου εζήτησε παρά της Νομαρχίας να επιβληθή η δέουσα τιμωρία εις τους συστηματικώς κωλυσιεργούντας και μη προσερχομένους εις τας συνεδριάσεις κοινοτικών συμβούλων Ευστ. Αναγνωστόπουλο και Ιωάν. Λιακόπουλο.