Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ ο κ. Αριστείδης Θεοδωρόπουλος, τελειόφοιτος Φιλολογίας εξ Αϊδινίου Μεσσηνίας, ανεδέξατο εκ της κολυμβήθρας το χαριτωμένο αγοράκι του κ. Ηλία Πετρουλάκη εκ Μαυροματίου Παμίσου, ονομάσας αυτό Νίκον.

-ΔΙΑ διατάγματος ενεκρίνεται το ψήφισμα του κοινοτικού συμβουλίου Μικρομάνης περί αναγκαστικής απαλλοτριώσεως γηπέδων του Πέτρου Κουμουρά 87,53 τετραγωνικών μέτρων, του Γεωργίου Τζεφερεμηναίου 59,95 τετραγωνικών μέτρων και του Ηλία Σκαρπαλέζου 154,52 τετραγωνικών μέτρων δια την κατασκευήν πλατείας της κοινότητος επί τη νομίμω αποζημιώσει.

-Ο Σος Μητροπολίτης επέτρεψεν όπως η ταφή των νεκρών της κοινότητος Άριος γίνεται του λοιπού εις το νέον νεκροταφείον, ανεκοίνωσε δε την ανωτέρω απόφασίν του και προς τον ιερέα της άνω Κοινότητος.

-ΑΠΟ αύριον 27ην Ιουλίου κάμνουν έναρξιν των εργασιών των τα λουτρά Αλμυρού με νέας εγκαταστάσεις και πλήρη καθαριότητα. Συγκοινωνία τακτικωτάτη δια βενζινοπλοίου και αυτοκινήτου. Το βενζινόπλοιον θα αναχωρεί καθ’ εκάστην 7ην πρωινήν και θα εκτελή δρομολόγια καθ’ όλην την ημέραν. Πληροφορίαι και εισιτήρια εις το εν Παραλία Καφενείον Φωτ. Κίσκηλα. Τιμή εισιτηρίου δια βενζινοπλοίου μετ’ επιστροφής και λουτρού δραχμαί 10.