Προς ψήφιση η παράταση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Προς ψήφιση η παράταση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί, η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναμένεται να συζητηθούν και να τεθούν προς ψήφιση, περιλαμβάνονται και έξι που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ειδικότερα:

-Έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

-Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίηση της πράξης: «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου Κοπανακίου»

-Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. A.Ο.Τ.Α., για την υλοποίηση της πράξης «Μελέτη τροφοδοσίας του αρδευτικού δικτύου Τρικόρφου από τη λιμνοδεξαμενή Τρικόρφου και ενοποίηση των υφιστάμενων μελετών τους»

-Έγκριση τροποποίησης της αριθ. 8/2024 απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου, με ΑΔΑ: 9ΦΕΧ7Λ1-Ο1Ν, περί «Συγκρότησης τριμελών επιτροπών για ανάθεση ή αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή, προμηθειών, υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για το έτος 2024», για αντικατάσταση του 1ου και 3ου τακτικού μέλους της 8ης Επιτροπής.

-Έγκριση Πρακτικού Σταδίου Ανάδειξης Προσωρινού Αναδόχου σε συμμόρφωση με την υπ’ αρ. 920/2024 απόφαση του 6ου Κλιμακίου της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ., στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών (Πλατεία Καποδιστρίου)»

-Ορισμός δικηγόρου για την δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, την 1η-10-2024, κατά τη συζήτηση της κλήσης της εταιρείας «ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – Ε.ΜΟ.Τ. Α.Ε.» κατά της «Περιφέρειας Πελοποννήσου» και σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση αυτής δικάσιμο.