Πρόσληψη επτά ατόμων από την ΕΦΑ για το έργο αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης

Πρόσληψη επτά ατόμων από την ΕΦΑ για το έργο αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης

Ενός αρχαιολόγου, δύο συντηρητών και τεσσάρων εργατοτεχνιτών

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, συνολικά 7 ατόμων,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκήρυξε η  Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας για τις ανάγκες του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές του Πηδήματος μέχρι την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη».

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ένας (ΠΕ) Αρχαιολόγος, δύο (ΤΕ) Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης και τέσσερις (ΔΕ) Εργατοτεχνίτες.

Έργο

Το έργο που θα έχουν τα άτομα αυτά είναι:

-Παρακολούθηση όλων των χωματουργικών/εκσκαφικών εργασιών σε όλη την έκταση του έργου (εκσκαφές, επιχωματώσεις, διαμορφώσεις), καθώς και όλων των συνοδών εργασιών

-Αποψιλώσεις – καθαρισμούς, αφαίρεση επιφανειακών επιχώσεων, διενέργεια επιφανειακής έρευνας και πραγματοποίηση διερευνητικών τομών και σωστικής ανασκαφικής έρευνας, στην περιοχή εκτέλεσης του έργου

-Τοπογραφική, σχεδιαστική και φωτογραφική αποτύπωση του αρχαιολογικού χώρου και των ευρημάτων αυτών

-Συντήρηση κινητών και ακίνητων ευρημάτων, εργαστηριακές αναλύσεις και λοιπές εργασίες προστασίας, μεταφοράς, φύλαξης και αποθήκευσης των ευρημάτων

-Αρχαιολογική – επιστημονική τεκμηρίωση – δημοσίευση των ευρημάτων

-Πληροφόρηση/ δημοσιότητα (π.χ. εκδόσεις, ημερίδες).

Προσόντα

Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efames@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Μπενάκη & Παπάζογλου 6, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, υπόψη  κ. Παντελή Ηλιόπουλου και κας Χριστίνας Κουμουτσέα  (τηλ. επικοινωνίας: 2721063100-), έως 5/8/2024.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει:

-Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, απαιτείται Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας. Το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας δε χρειάζεται να προσκομίζουν οι ομογενείς και αλλογενείς, οι οποίοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει προγράμματα ή μαθήματα της ελληνικής γλώσσας εντός του οργανωμένου ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και ομογενείς εξ Αιγύπτου.

-Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

-Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

-Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).