Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν στην φετινή διοργάνωση

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού: Απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν στην φετινή διοργάνωση

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας, έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες. Καθυστέρησε αρκετά η έναρξη του πρωταθλήματος και πολλοί αγώνες είχαν συναρπαστική εξέλιξη. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα Tuba Libre, συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς, την δεύτερη θέση η ομάδα No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση η ομάδα των Ουρανοκατέβατων, συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς.

Την απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης, έχοντας την συνδρομή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Θανάση Τσούκλερη και Βασίλη Κοσυφολόγου που ήταν υπεύθυνοι της διοργάνωσης του πρωταθλήματος.

Ακόμη, απονεμήθηκαν κύπελλα ήθους στις ομάδες Μπαρτσελιώμα και Old School, που δεν δέχθηκαν καμία κίτρινη κάρτα, No Name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, Νο Pasaran και Ουρανοκατέβατοι, που δέχθηκαν από μία κίτρινη κάρτα.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλη Σπηλιώτη, στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ καθώς και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Θανάση Τσούκλερη και Βασίλη Κοσυφολόγο για την συμβολή τους στην διοργάνωση του πρωταθλήματος.