Στην Costa Navarino φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με μεγάλο νικητή στους άνδρες τον Πανταζίδη

Στην Costa Navarino φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με μεγάλο νικητή στους άνδρες τον Πανταζίδη

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε 3-6 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γκολφ stroke play, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης διοργάνωσης που περιλάμβανε και ελεύθερες συμμετοχές, στο Dunes Course της Costa Navarino στη Μεσσηνία με ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας επισημαίνουν ότι ξεχώρισαν οι συμμετοχές νέων παιδιών στις μικρές κατηγορίες και συγχαίρει νικητές και συμμετέχοντες.

Μεγάλος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Πανταζίδης, στη δεύτερη θέση ακολούθησε μετά από… θρίλερ ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος (282 με 283 βαθμούς αντίστοιχα) και την 3η κατέκτησε ο Παναγιώτης Μενέγος (298 βαθμούς). Και οι τρεις εκπροσώπησαν τη Μεσσηνία και την Costa Navarino (οι δύο πρώτοι ως μέλη του ΟΓ Μεσσηνίας και ο 3ος ως αθλητής του ΟΓ Πελοποννήσου) και μάλιστα αυτές τις μέρες παίζουν για την εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ερασιτεχνών που διεξάγεται 9-13 Ιουλίου στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Στις γυναίκες πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η Μαρία Παρασκευή Βέργου, 2η κατετάγη η Κωνσταντίνα Κουμπάκη και 3η η Δέσποινα Κατσαΐτη του Ομίλου Γκολφ Μεσσηνίας.

Στην κατηγορία Παίδων Κ15 ξεχώρισε ο Ταξιάρχης Κουτσουμπός και αναδείχθηκε πρωταθλητής, με τον Αριστείδη Τριανταφυλλόπουλο να κατακτά τη 2η θέση, αφήνοντας τα δύο πιο σημαντικά τρόπαια στη Μεσσηνία, ενώ την 3άδα των νικητών συμπλήρωσε ο Νικόλαος Βαλασσάκης την 3η. Ακολούθησαν στην κατάταξη οι Μάριος Βακαλόπουλος, Θεόδωρος Πολυχρονόπουλος, η 3άδα των κοριτσιών Νεφέλη Δημητροπούλου, Αικατερίνη Καυκά, Μαρία Κουυτσουμπού, με τη λίστα των αγωνιζομένων να κλείνουν οι Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Πηγαδάς και Νίκος Ρήγας.

Στην κατηγορία Παμπαίδων αναδείχθηκε νικητής ο Γιώργος Μπενετάτος του ΟΓ Γλυφάδας Αθηνών, ενώ η 2η και η 3η θέση πήγαν στον ΟΓ Πελοποννήσου με τη διάκριση των Σεραφείμ και Απόστολου Διακουμή.

Τέλος, ο Σ. Ρουμανάς κράτησε την 3η θέση για τον ΟΓ Πελοποννήσου, ενώ την 1η και 2η θέση κατέκτησαν οι Παρασχης και Κατσουφρης του ΟΓΓΑ.