Στην Εθνική ομάδα Hansa 303 συμπεριλήφθηκε ο Χαλούλος

Στην Εθνική ομάδα Hansa 303 συμπεριλήφθηκε ο Χαλούλος

Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας εκτός από την ευκαιρία για άθληση και επαφή με τη θάλασσα που δίνει στα άτομα με αναπηρία, ταυτόχρονα αναδεικνύει και πρωταθλητές. Οι αθλητές του νεοσύστατου τμήματος έχουν κατακτήσει ήδη αρκετές διακρίσεις, ενώ μια ακόμη ιδιαίτερα σημαντική, ήρθε με την πρόσκληση του Μανώλη Χαλούλου στην Εθνική ομάδα. Οι υπεύθυνοι του ΝΟΚ σημειώνουν:

«Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας ότι ο αθλητής μας στο Τμήμα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ Χαλούλος Εμμανουήλ είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Hansa 303. Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας λειτουργεί μόλις δύο χρόνια και η εξέλιξη του αθλήματος είναι πολύ μεγάλη. Η διάκριση του αθλητή μας είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του ίδιου του αθλητή, αλλά και του Προέδρου κ. Αδαμόπουλου Ιωάννη, του Εφόρου Ιστιοπλοΐας κ. Σπυρόπουλου Γεώργιου και του προπονητή του Τμήματος κ. Κακαλίκα Γεώργιου, καθώς και πολλών άλλων εθελοντών που βοηθούν στο Τμήμα. Όλοι προσπαθούν για να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίσες ευκαιρίες, να βιώσουν τις χαρές της θάλασσας και «να βρουν το δικό τους κύμα».

Σε όλο αυτό το αποτέλεσμα ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει αν δεν είχε την υποστήριξη από τον Μέγα Χορηγό “Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια”».