Στον ΑΣΠ Κόρινθος η Σοφία Καρακύκλα

Στον ΑΣΠ Κόρινθος η  Σοφία Καρακύκλα

Ο ΑΣΠ Κόρινθος (συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Pre League), είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα της καλαματιανός βολεϊμπολίστριας Σοφίας Καρακύκλα (την εφετινή σεζόν με  το Μίλωνα πανηγύρισε την άνοδο στη Volley League Γυναικών).

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΣΠ Κόρινθος για την μετεγγραφή της Καρακύκλα αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Καρακύκλα.

Η Σοφία είναι γεννημένη το έτος 1997, έχει ύψος 1.84μ και αγωνίζεται ως κεντρική.  Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ακρίτα Καλαμάτας και εν συνεχεία παρέμεινε για μια τετραετία στη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Μόνο ανοδική η πορεία της καθώς ακολούθησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας για 3 χρονιές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τα χρώματα του Μίλωνα. Σοφία, καλώς ήρθες!»

Δηλώσεις της Καρακύκλα
Στις πρώτες της δηλώσεις ως «ερυθρόλευκη», η Σοφία Καρακυκλα ανέφερε στο Korinthos Volley.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που τη νέα αγωνιστική περίοδο θ’ αγωνιστώ για την ομάδα της Κορίνθου. Μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τη δική της διαδρομή στο ελληνικό βόλεϊ και έχει τη δική της ταυτότητα. Ένα άρτια οργανωμένο σωματείο. Όλοι μαζί (μην ξεχνάμε ότι το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα) εμείς οι παίκτριες με την αγωνιστικότητα μας, η καθοδήγηση της προπονήτριας, του τεχνικού επιτελείου και η, από ετών αποδεδειγμένη, εγγύηση στήριξης της διοίκησης θα είναι τα “όπλα” μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην ιστορία και την αίγλη του ΑΣΠ Κόρινθος».