Τα νέα Όργανα Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Τα νέα Όργανα Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη η Ειδική Συνεδρίαση της 60μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 19 Μαΐου, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την επόμενη τετραετή θητεία έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Τσιώλη Χαρίκλεια
Αντιπρόεδρος: Κυριακοπούλου Αναστασία
Γεν. γραμματέας: Βερούτης Βασίλειος
Μέλη: Καρούντζος Λάμπρος, Κελλάρης Αναστάσιος, Ξηνταροπούλου Βασιλική, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Χαρτοφύλλης Νικόλαος.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
Πρόεδρος: Κουτραφούρης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Γιαξόγλου Ιωάννης  
Γεν. γραμματέας: Μπόκολας Δημήτριος

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, Χαρίκλεια Τσιώλη, δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς της Πελοποννήσου που στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ επανεπιβεβαίωσαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην απελθούσα (και επανεκλεγείσα) Διοίκηση. Σας βεβαιώνομε ότι θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε όλα τα περασμένα χρόνια, και στη νέα αυτή θητεία, με διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να μαχόμαστε και να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου και του τόπου μας. Θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, με την ίδια δημιουργική ορμή, με τις αναγκαίες προτάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό τη βελτίωση των όρων άσκησης του επαγγέλματος του μηχανικού, την αναβάθμιση της επιστημονικής, της επαγγελματικής και κοινωνικής του θέσης, καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση του κύρους του ΤΕΕ. Τέλος, στην κοινωνία και τις Αρχές της Πελοποννήσου, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσομε να είμαστε στην πρωτοπορία των προσπαθειών για τη νέα περήφανη Ευρωπαϊκή Ελλάδα, για μία Ελλάδα σύγχρονη, ψηφιακή και υπόδειγμα ανάπτυξης με αειφορία».