Θανατηφόρο Ελαίας: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος στρατιώτης- Είχε ορκιστεί πριν λίγο στην Καλαμάτα

Θανατηφόρο Ελαίας: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος στρατιώτης- Είχε ορκιστεί πριν λίγο στην Καλαμάτα

Δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή στη Μεσσηνία, όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ o 19χρονος σοβαρά τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδικότερα, ο 19χρονος, σύμφωνα με το Mega, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Όσον αφορά στους νεκρούς από το φρικτό τροχαίο, δύο πατεράδες και τα παιδιά τους, μια 13χρονη και ένα 12 μηνών μωρό είναι οι τέσσερις που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στο ένα, χρώματος μπλε, όχημα επέβαιναν ένας 44χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στη Ρόδο, με τον 19χρονο γιο του, την 13χρονη κόρη του και τη μητέρα του.

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πατέρας και η 13χρονη κόρη του, η γιαγιά του παιδιού νοσηλεύεται με σπασμένα χέρια χωρίς κατά πληροφορίες να γνωρίζει ακόμη τι έχει συμβεί με τον γιο και την εγγονή της, ενώ βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 19χρονος γιος ο οποιός ήταν συνοδηγός.

Η οικογένεια επέστρεφε από την Καλαμάτα, από την ορκωμοσία του 19χρονου στο στρατό, στο χωριό τους στα Καλύβια Ηλείας. Κατά την επιστροφή στο χωριό συνέβη η αδιανόητη τραγωδία.

Στο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε η άλλη οικογένεια που είχε έρθει από το Λονδίνο για να περάσει κάποιες ημέρες διακοπών στο Ναύπλιο. Σε αυτό το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή του ο 38χρονος πατέρας της οικογένειας και οδηγός όπως και το 12 μηνών μωρό. Η 38χρονη μητέρα είναι καλά, ενώ τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 6χρονος γιος της οικογένειας. Το παιδί νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας.

protothema.gr