Την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ ανέλαβε ο Νίκος Χατζής

Την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ ανέλαβε ο Νίκος Χατζής

Ως «νομοτελειακή» χαρακτηρίζεται η αξιοποίηση του Καλαματιανού προπονητή, Νίκου Χατζή, στην ακαδημία της ΑΕΚ, όπου αναλαμβάνει, ειδικότερα, την τεχνική ευθύνη των εφήβων. Η ομάδα επιχειρηματιών υπό τον Επαμεινώνδα Ζούζουλα, που ανέλαβε το management της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, επιχειρεί με τις καλύτερες δυνατές προσθήκες να ενισχύσει την «κιτρινόμαυρη» βάση ανάδειξης ταλέντων και στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε και η νέα συνεργασία με τον Μεσσήνιο παλαίμαχο άσο της ομάδας:

«Ο Νίκος, γυρίζει ύστερα από 5 χρόνια στην ΑΕΚ για ν’ αναλάβει ξανά ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων, την οποία το 2018 οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των 4 τροπαίων της ΑΕΚ ως αθλητής, έχοντας καρμική σχέση με την Ομάδα, απ’ όπου αναδείχθηκε, ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από κοντά της. Η έλευσή του δε στα Άνω Λιόσια κι εν όψει της κατασκευής του Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, που δημιουργεί ελπιδοφόρες προϋποθέσεις για το μέλλον της «Βασίλισσας», συνιστά νομοτελειακή συνθήκη».

Ανακοινώνεται επίσης, ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή (General Manager) της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ξανά ο Γιώργος Νικολάου, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε., ενώ ο Γιώργος Αρναουτάκης, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC ACADEMY.