Το παράκαναν…

Το παράκαναν…

Το Σάββατο το βράδυ ο Πολιτιστικός – Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας πραγματοποίησε στο πάρκο του Αλμυρού μια μουσική εκδήλωση, την οποία αρκετός κόσμος παρακολούθησε και γλέντησε με την ψυχή του.

Όμως, όλα έχουν κι ένα όριο και, μάλιστα, όταν είσαι σε μια περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, με πολλά δωμάτια και ξενοδοχεία τριγύρω.

Κάτοικοι και επισκέπτες που δεν ήθελαν να πάνε στην εκδήλωση και να γλεντήσουν και επιθυμούσαν την ησυχία της βεράντας τους, περίμεναν ότι κάποια στιγμή το γλέντι θα λάμβανε τέλος και για να ηρεμήσουν και για να κοιμηθούν.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα το γλέντι καλά κρατούσε… Μία και μισή το ίδιο, ενώ λόγω της ησυχίας της περιοχής, η μουσική και τα κλαρίνα ακούγονταν πολύ πιο δυνατά απ’ ό,τι νωρίς το βράδυ…

Δύο τα ξημερώματα το ίδιο! Δυόμισι επίσης! Τρεις τα ξημερώματα στο «τσακίρ» το κέφι όσων είχαν απομείνει και της ορχήστρας.

Τελικά, αποφάσισαν να σταματήσουν στις 3.15 τα ξημερώματα και, απ’ όσο μάθαμε, έπειτα από επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία είχε δεχτεί πολλές διαμαρτυρίες.

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση ήταν πολύ καλή για να ζωντανέψει ο χώρος του πάρκου, αλλά και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Όμως, δεν μπορεί να μη σέβεσαι την περιοχή σου και, κυρίως, τους επισκέπτες της.

Μεγάλο προσόν το μέτρο…
Β.Β.