Υγειονομικοί – Old Stars στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Μαζικού Αθλητισμού

Υγειονομικοί – Old Stars στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Μαζικού Αθλητισμού

Οι ομάδες των Υγειονομικών και Olds Stars θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Μαζικού Αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Η μεν ομάδα των Υγειονομικών απέκλεισε με 63-56 την ομάδα των Γεωπόνων στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής  φάσης, που διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα Old Stars απέκλεισε με 59-34 την ομάδα της Αναγέννησης στο δεύτερο ημιτελικό του Final Four, που διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.

Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων των Υγειονομικών και Old Stars θ’ αρχίσει στις 8.00 μ.μ. και έχουν οριστεί να τον «σφυρίξουν» οι Γιάννης Τσιμπούρης, Λάμπρος Νάστος και Μαρία Μπακετέα.

Ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων των Γεωπόνων και της Αναγέννησης θ’ αρχίσει στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα και έχουν οριστεί να τον διευθύνουν οι Κωνσταντίνος Μπακετέας, Θεόδωρος Πρωτόγερος.

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, θα γίνουν από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας οι απονομές των Κυπέλλων και των μεταλλίων στις  ομάδες.