Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες για Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφικά Τμήματα του Δήμου Καλαμάτας

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες  για Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφικά Τμήματα του Δήμου Καλαμάτας

Ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας οι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2024-2025. Επίσης, ανακοινώθηκαν οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών σύμφωνα με τους καταρτισθέντες πίνακες επιτυχόντων, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Στη σελίδα του Δήμου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν τους πίνακες μοριοδότησης για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Βρεφικά Τμήματα.

Γίνεται γνωστό, επίσης, ότι και φέτος οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί Καλαμάτας συμμετέχουν στη δράση της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024 – 2025.

Όσοι γονείς υπέβαλαν αίτηση μέσω της ΕΕΤΑΑ για συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, εφόσον θα είναι δικαιούχοι voucher, παρακαλούνται να  επικοινωνούν με το γραφείο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής για την υπογραφή των συμβάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους.

Για τους επιλαχόντες θα ακολουθήσει 2η φάση εγγραφών έπειτα από πιθανές αιτήσεις διαγραφών βρεφών και νηπίων.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 2721360649, 2721360648, 2721360735.

Αποστολή voucher στο mail: paidikoi@kalamata.gr.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες εγγραφών για τους Παιδικούς Σταθμούς και για τα Βρεφικά Τμήματα ΕΔΩ.