Ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα η απόκτηση του Παμλίδη

Ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα η απόκτηση του Παμλίδη

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μετεγγραφής ολοκληρώθηκε χθες με αίσιο τρόπο την ανακοίνωση του Γιώργου Παμλίδη. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη.

Είναι επιθετικός, 30 ετών (13-11-1993) με ύψος 1.79 και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Θερμαϊκό Κορινού. Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2014 όταν εντάχθηκε στην ομάδα του Εργοτέλη στην οποία έκατσε μεχρι το 2016 με έναν δανεισμό την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στην ΑΕΛ. Τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα και ακολούθησαν το διάστημα 2018-2022 ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης.

Την τελευταία διετία (2022-2024) επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου την χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ στη Super League.

Την Κυριακή θα πάει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Ελατοχώρι για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο».

Φιλικό ξεμούδιασμα με Πόντιους Κατερίνης
Μετά από περίπου μια εβδομάδα στο Ελατοχώρι Πιερίας, οι παίκτες της Καλαμάτας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία για ένα πρώτο φιλικό ξεμούδιασμα. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα δει τους «μελανόλευκους» στο φιλικό τεστ με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα), το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. σε γήπεδο της Κατερίνης.

Αίτημα προς το δήμο για προστασία του νέου χλοοτάπητα του Σταδίου Παραλίας
Τέλος, χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση τοποθέτησης χλοοτάπητα Θερμόφιλης ποικιλίας στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκε, εκφράζοντας το αίτημα «Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στην Θερμόφιλη ποικιλία να αναπτυχθεί περαιτέρω, παρακαλούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Λαζαρίδη, το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας και την εταιρεία “ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.”  για τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε  χρήση του χλοοτάπητα.