Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες στη Μεσσηνία

Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες στη Μεσσηνία

Στο Βασιλίτσι του δήμου Πύλου-Νέστορος, αλλά και στα Πλατάνια του δήμου Τριφυλίας, διοργανώνονται εθελοντικές αιμοδοσίες για τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα:

Εθελοντική αιμοδοσία στο Βασιλίτσι

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Αυγούστου, με συμπολίτες μας να προσφέρουν μία ελπίδα ανθρωπιάς. Μάλιστα, παράλληλα πραγματοποιήθηκε λήψη δείγματος στοματικού επιχρίσματος, σε ηλικίες έως 45 ετών, από όσους επιθυμούσαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας Καλαμάτας του Γ.Ν. Μεσσηνίας ευχαριστεί τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη», που οργάνωσε τη δράση αυτή, τους εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν αίμα, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η κίνηση αυτή.

Eθελοντική αιμοδοσία στα Πλατάνια

Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται την Τρίτη, 13 Αυγούστου, και ώρα 9.00 με 13.00, στην Ορεινή Τριφυλία, στο χωριό Πλατάνια, στον χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, από τον Σύλλογο Πλατανιτών Μεσσηνίας, η Αγία Ελένη. Δίνουμε όλοι αίμα μοιράζοντας αγάπη στους γύρω μας. Η ανάγκη για αίμα είναι τεράστια ας μην μένουμε απαθείς. Ας κάνουμε όλοι κάτι γι’ αυτό. Ελάτε να γίνουμε ένα στην όλη προσπάθεια!