Εκδήλωση-πανηγύρι για τα 25 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολών

Εκδήλωση-πανηγύρι για τα 25 χρόνια  του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολών «Ο Άγιος Νικόλαος» συμπληρώνει 25 χρόνια συνεχούς  παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Μάνης και το γιορτάζει με μια γιορτή-πανηγύρι την Τρίτη 6 Αυγούστου, στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στους Δολούς.

«Στη γιορτή μας», σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα, «συμμετέχουν σημαντικοί άνθρωποι και σύλλογοι που συνεργαστήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια, κάνοντας σπουδαίες εκδηλώσεις, που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας.

Μαζί μας θα είναι οι χορευτικές ομάδες του  Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, του Συλλόγου  Κρητών Μεσσηνίας “Ο Ψηλορείτης” και ο “Λεύκιππος”, με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Επίσης μαζί μας αντιπροσωπεία του Συλλόγου “ΓΑΙΑ” Δυτικής Μάνης, του Συλλόγου Πολιτισμού Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Μεσσηνίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωτηριανίκων και οι συγγραφείς Χρύσα Φάντη, Παναγιώτα Φλεβάρη-Κλείδωνα.

Το συγκρότημα “Ο ήχος του Νότου” θα ολοκληρώσει τη γιορτή μας με ένα λαϊκό πανηγύρι, με την ευχή σε 25 χρόνια να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε».