Eπέστρεψε στην Ελλάδα για τον Έσπερο ΜΥ ΚΤΕΟ Λαμίας B.C. ο Νίκος Χουχούμης

Eπέστρεψε στην Ελλάδα για τον Έσπερο ΜΥ ΚΤΕΟ  Λαμίας B.C. ο Νίκος Χουχούμης

Ο νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της «Elite League Ερρίκος Ντυνάν», είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 28χρονου Μεσσήνιου «κόμπο γκαρντ» Nίκου Χουχούμη (την περυσινή σεζόν αρχικά αγωνίστηκε στον ΑΟ Μυκόνου και στη συνέχεια στην ομάδα Atlant Dragons (Pro A – Γερμανίας).

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Έσπερου ΜΥ ΚΤΕΟ Γ. Σ. Λαμίας B.C., για την εν λόγω μετεγγραφή, αναφέρει τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Έσπερος MY KTEO ΓΣ Λαμίας  τμήμα καλαθοσφαίρισης  (Basket ball), ανακοινώνει τη συμφωνία για συνεργασία με τον αθλητή Νικόλαο Χουχούμη. Ο Νίκος Χουχούμης γεννήθηκε το έτος 1996, αγωνίζεται στη θέση του Compo Guard και έχει ύψος 1,86. Είναι αθλητής με μακροχρόνια διαδρομή και εμπειρία στην Α2 Elite League. Στην περυσινή περίοδο αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α2 Elite League Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου και εν συνεχεία στο εξωτερικό στην ομάδα των Atland Dragons (Pro A – Γερμανίας). Την περυσινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε με την ομάδα του  ΑΟ Μυκόνου 169 πόντους και με την ομάδα των  Atlant Dragons 270 πόντους.

Ο Νίκος Χουχούμης είναι ένας παίκτης πρωταγωνιστής, είναι  επιθετικά η προσωποποίηση της μπασκετικής έννοιας «Compo  Guard”. Είναι ο παίκτης που ο κόουτς επεδίωκε τη συνεργασία του, προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Ο Νίκος σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε  πέτυχε σημαντικές διακρίσεις.

Ο Νίκος έρχεται στην ομάδα μας όχι για να αποδείξει κάτι.

Έρχεται για να χαρούμε όλοι μαζί το ταξίδι…

Νίκο, καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε πάντα υγεία σε σένα και την οικογένειά σου».