Επίσκεψη σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία του Παύλου Γερουλάνου

Επίσκεψη σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία του Παύλου Γερουλάνου

«Η δίψα του κόσμου να ακούσει και να ακουστεί είναι η βασική πηγή δύναμης του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε κατά την παρουσία του στο νομό

Επίσκεψη στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα, στην Κυπαρισσία και την Καλαμάτα, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος. Παρότι –όπως σημειώνει ο ίδιος- επρόκειτο για συναντήσεις μεταξύ φίλων στη Μεσσηνία, εντούτοις αυτές μετατράπηκαν σε κανονικές ομιλίες, για όλα όσα πρέπει να αλλάξουν κατά την «επόμενη ημέρα» του κόμματος.

Άλλωστε, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, «Τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα. Για συνάντηση φίλων ξεκινήσαμε, στην πανέμορφη Κυπαρισσία, σε κανονική μάζωξη και ομιλία εξελίχθηκε. Αυτή η δίψα του κόσμου να ακούσει και να ακουστεί, να συζητήσει και να συμμετέχει, όπως φάνηκε και στην πρώτη συνάντηση με πολύ καλούς φίλους στην Καλαμάτα, στην οποία θα επανέλθουμε πολύ σύντομα, είναι η βασική πηγή δύναμης για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας. Αρκεί να έχουμε το σχέδιο που θα τον εμπνεύσει και την οργάνωση που θα τον κινητοποιήσει. Αυτός είναι ο διττός στόχος της πολιτικής μου πρότασης για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Πατρίδας».