Φιλική νίκη με 5-0 η Καλαμάτα στη Μεσσήνη τον Πάμισο

Φιλική νίκη με 5-0 η Καλαμάτα στη Μεσσήνη τον Πάμισο

Με δύο γκολ του Μορέιρα στο α’ ημίχρονο (14′ και 33′) και τρία ακόμη στο β’ μέρος, οπότε αγωνίστηκε με ριζικά διαφορετική 11άδα (σε 80λεπτη συνολικά διάρκεια), η ομάδα της Καλαμάτας πήρε τη φιλική νίκη με 0-5 στο Στάδιο Μεσσήνης. Στο φιλικό κόντρα στον Πάμισο, που διεξήχθη με βροχερό καιρό το Σάββατο 31 Αυγούστου, σκόραραν ακόμη ο Ξενιτιδης (50′) και ο Ντιγκινί (68′), ενώ το 0-4 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Κλ. Ντίσα στο 55’.
Αν και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, που απέχουν δύο κατηγορίες , δεν επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα, ήταν ένα ακόμη θετικό και χρήσιμο αγωνιστικό τεστ που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Μαύρης Θύελλας. Ο κ. Αναστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει περισσότερα πράγματα στο επόμενο φιλικό, την προσεχή Τρίτη στην Τρίπολη, απέναντι στη Β’ ομάδα του Αστέρα και ταυτόχρονα να προβάρει τα αγωνιστικά του πλάνα εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σαιζόν, την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο Ρέθυμνο με αντίπαλο την Επισκοπή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαιτητές ήταν οι Ηλίας Τσουλάκος, Χρήστος Καραμπετσος, Δημήτρης Ταβουλαρεας.


ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Ηλίας Μουρούσιας): Τσιφτσής, Πλατάνας, Αναστασίου, Καλογερόπουλος, Λάγιος, Ντίσα, Αντεμάι, Μαθιόπουλος, Πετρουλάκης, Κλ. Ντίσα, Κόντο (Λέρα, Μπαμπά, Μακαρούνης, Αθανασόπουλος, Μπούνας, Μβουντούρα, Θεοδωρακόπουλος, Λεονάρντο).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες (Κότσαρης), Ουές, Στρούγγης, Τσελεπίδης, Πίρινεν, Βαλεριάνος, Μπακαγιόκο, Ριένστρα, Γρίβας, Μορέιρα, Μπαράλες. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Κότσαρης Στίκας, Μπακαγιόκο, ΤσελεπίδηςΧότζα, Ουμπέντα, Κατάλντι, Φρίμπονγκ, Ξενετίδης, Ντιγκινί, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι Λαδάς, Καστόρας.