Φιλικό της Καλαμάτας με τον Πάμισο – Κανονικά η έναρξη της SL2 στις 22 Σεπτεμβρίου

Φιλικό της Καλαμάτας με τον Πάμισο – Κανονικά η έναρξη της SL2 στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, με συνέντευξή του στην πατρινή εφημερίδα «Πελοπόννησος», ξεκαθάρισε το τοπίο για βασικές παραμέτρους του νέου πρωταθλήματος, στο οποίο θα συμμετάσχει και φέτος η ομάδα της Καλαμάτας. Πρώτα απ’ όλα διαβεβαίωσε ότι θα ισχύσει η ημερομηνία έναρξης που έχει ανακοινωθεί και είναι 22α Σεπτεμβρίου. «Τώρα δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και με βάση τη συγκεκριμένη ημερομηνία προχωράμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τους ομίλους και τη διαδικασία ανόδου-υποβιβασμού είπε: «Θα υπάρχουν δύο Ομιλοι, αυτό δεν αλλάζει. Οι πρωταθλήτριες των δύο Ομίλων μέσω της διαδικασίας των play-offs θα ανέβουν απευθείας στη Super League 1 και αντίστοιχα μέσω της διαδικασία των play-outs συνολικά θα υποβιβαστούν 5 ομάδες στη Γ’ Εθνική. Δύο από τον Ομιλο που θα έχει 10 ομάδες και τρεις από τον όμιλο, στον οποίο θα συμμετάσχουν 11 ομάδες».

Για τη σύνθεση των ομίλων ο κος Μαρτσούκος πρόσθεσε: «Πράγματι είναι υποψήφιες ο Διαγόρας με την Παναχαϊκή, αλλά μπορεί αυτό να διαφοροποιηθεί. Αυτό το θέμα είναι ανοιχτό. Με γεωγραφικά κριτήρια θα αποφασιστεί ποια ομάδα από τον Νότο θα συμπληρώσει τον όμιλο του Βορρά. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στο ΔΣ της Λίγκας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου».

Τέλος, για τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο πρόεδρος της SL2 ανέφερε: «Είμαστε πολύ κοντά με έναν πάροχο. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ανοιχτό κανάλι Πανελλήνιας εμβέλειας».


Φιλικό το Σάββατο με Πάμισο
Φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο θα δώσει το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης (έναρξη 6 μ.μ.) η ομάδα της Καλαμάτας. Ο προπονητής των «μελανολεύκων», Νίκος Αναστόπουλος, σίγουρα ήθελε ένα πιο δυνατό τεστ, αλλά το προγραμματισμένο φιλικό με τον Διαγόρα Ρόδου στην Αθήνα για τις 31/8 ματαιώθηκε, καθώς οι νησιώτες θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν μια εβδομάδα μετά στην Κόρινθο για τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Εργασίες στο Στάδιο με έξοδα Πρασσά
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα «ξεκίνησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού και διαμόρφωσης των βοηθητικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας, της φιλοξενούμενης ομάδας, των διαιτητών και στην αίθουσα τύπου “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ”.

Οι εργασίες θα γίνουν χωρίς να μεταβληθεί η κτηριακή υφή και η αισθητική των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που παρουσιάζουν οι βοηθητικοί χώροι. Το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και η εκτέλεση των εργασιών θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Πρόεδρο μας κ. Πρασσά».

Έναρξη σήμερα για την Κ19
Διακοπές τέλος για την ομάδα Κ19 της Καλαμάτας, καθώς έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα σαιζόν. Ειδικότερα, η «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο ενωσιακό αθλητικό κέντρο του Κορδία.

6 μ.μ. κ19 έναρξη τετατρη κορδια

Φιλική συνάντηση Τέλου Άγρα-ΑΟ Κυπαρισσίας

Φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής θα συναντηθούν εκεί ο Τέλος Άγρας και ο ΑΟ Κυπαρισσίας.