Η Κάρτσωνα συμμετείχε στον διεθνή αγώνα Ελλάδας-Κύπρου με τα εθνικά μας χρώματα

Η Κάρτσωνα συμμετείχε στον διεθνή αγώνα Ελλάδας-Κύπρου με τα εθνικά μας χρώματα

Μπορεί οι επιδόσεις να μην ήταν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες της Καλαματιανής πρωταθλήτριας, όμως η Κωνσταντίνα Κάρτσωνα, πήρε το «βάπτισμα του πυρρός» με την εθνική ομάδα σε μια διεθνή διοργάνωση και σίγουρα το μέλλον της ανήκει.

«Η Καλαματιανή πρωταθλήτρια Σφυροβολίας Κ16 Κωνσταντίνα Κάρτσωνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Στίβου, αφού μετείχε ως η μικρότερη στον Διεθνή Αγώνα ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ στην κατηγορία Κ18. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη Καβάλας στις 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου 2024.

Η αθλήτρια του Κώστα Δρακόπουλου εμφανώς τρακαρισμένη δεν έπιασε τις υψηλές αποδόσεις που μας έχει συνηθίσει φέτος και με βολή στα 48.85 έλαβε την 4η θέση.

Ο ΓΣ Ακρίτας 2016, της εύχεται ό,τι καλύτερο στην αθλητική της καριέρα και υπόσχεται ότι θα της παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να πετύχει τους στόχους της, όπως το ίδιο κάνει για κάθε αθλητή και αθλήτρια του συλλόγου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο καλαματιανός σύλλογος στον οποίο ανήκει η Κωνσταντίνα, ο ΓΣ Ακρίτας 2016.