Καλαμάτα: Έκθεση γλυπτικής ζωγραφικής από τον Πέτρο Τσούση

Καλαμάτα: Έκθεση γλυπτικής ζωγραφικής από τον Πέτρο Τσούση

Έκθεση γλυπτικής ζωγραφικής του Πέτρου Τσούση ανοίγει τις πύλες της σήμερα Πέμπτη, 8 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας, με 20 γλυπτά αφαιρετικά, με κίνηση, μικρά και μεγάλα, και 7 ζωγραφικές με διάφορα θέματα, όπως «απόφαση», «πώς βλέπουμε τον ήλιο», «οδός Αριστομένους» κ.λπ. τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή, 9 Αυγούστου, στις 8.00 μ.μ.

Ο Πέτρος Τσούσης γεννήθηκε στη Μεσσηνία, έχει ρίζες από τη Μεσσήνη και ζει στην Καλαμάτα. Διακατέχεται από ένα σπάνιο ταλέντο και έχει φιλοτεχνήσει σπουδαία έργα σε μάρμαρο, ξύλο και καμβά. Έχει πλούσια καλλιτεχνική δράση με αρκετές εκθέσεις.

Πρόκειται για μια πολυσχιδή καλλιτεχνική προσωπικότητα, που «κινείται» δίπλα μας διακριτικά, ενώ μεγαλουργεί σαν το χέρι που αγγίζει γήινα υλικά, σαν σμιλέψει πάνω στο μάρμαρο, σαν ζωγραφίσει στον καμβά. Παράλληλα, ο Πέτρος μπορεί να υλοποιήσει την ανακαίνιση ενός σπιτιού ή καταστήματος, όμως πάντα θα βρει χρόνο και για «δράσει» δημιουργικά, έχοντας ένα μοναδικό απόθεμα έργων έτοιμο για έκθεση και παρουσίαση. Τα έργα του Πέτρου Τσούση έχουν εναλλαγές, δυναμική και σε παρασύρουν σε πελάγη ευδαιμονίας. Άλλωστε η τέχνη είναι και λυτρωτική.

Πληροφορίες στο τηλ.: 697 777 1447