Καλαμάτα: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Μάροβιτς, έρχεται ο Βασιλαντωνόπουλος

Καλαμάτα: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Μάροβιτς, έρχεται ο Βασιλαντωνόπουλος

Έγιναν γονείς οι Κωνσταντινόπουλος και Γραμματικοπούλου

Παρ’ ότι εκκρεμεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση ο 20χρονος τερματοφύλακας από το Μαυροβούνιο Ίβο Μάροβιτς συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της Καλαμάτας και αποτελεί την προτελευταία μετεγγραφή της τοπικής μας ομάδας. Οι κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ της Μαύρης Θύελλας για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και μάλιστα με ηχηρό τρόπο με την άφιξη του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Ο 32χρονος αμυντικός (δεξί μπακ) αναμένεται να έρθει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της μετεγγραφής του και να ενσωματωθεί με τους «μελανόλευκους».

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ σημαντική αγωνιστική πορεία και πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική (95 συμμετοχές και 3 γκολ), έχοντας φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στη Λαμία. 

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1992 στο Αίγιο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των ομάδων Αίας Συμπολιτείας και Θύελλα Αιγίου, ενώ αγωνίστηκε στον  Παναιγιάλιο από το 2009 έως το 2012. Ακολούθως μετεγγράφηκε στην Παναχαϊκή, όπου αγωνίστηκε για μια διετία, μέχρι το 2014 παίζοντας 50 αγώνες και σκοράροντας δύο φορές. Τη χρονιά 2014-15 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το 2015-16 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ με την οποία την ίδια χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος. Τη σαιζόν 2016-17 δόθηκε δανεικός στη Βέροια. Επέστρεψε στην ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά για να συνεχίσει στη Λαμία και να γυρίσει πάλι στην Ένωση. Τη σαιζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη Gornik Zabrze, επιστρέφοντας για 4η χρονιά στην ΑΕΚ το 2021-2022. Το 2022 φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου.

Φιλικά με Πάμισο και Αστέρα Τρίπολης Β’
Αύριο η ομάδα της Καλαμάτας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο στο δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης (έναρξη 6 μ.μ.), ενώ ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, απέναντι στη Β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία θα είναι και αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αρκαδικό συγκρότημα αγωνίζονται οι νεαροί Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές Λάσκαρης και Κωστέας. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό για την Καλαμάτα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για φέτος, που θα είναι για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, απέναντι στην Επισκοπή.

Έγιναν γονείς οι Κωνσταντινόπουλος και Γραμματικοπούλου!
Ένα αθλητικό ζευγάρι της Καλαμάτας ζει στιγμές υπέρτατης ευτυχίας, με την ομάδα της Καλαμάτας να γνωστοποιεί την είδηση εκφράζοντας θερμές ευχές: «Η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας μεγάλωσε. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος είναι στον 7ο ουρανό. Η σύζυγος του Βασιλική έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Πρασσάς, τα μέλη της Διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και οι συμπαίκτες του, εύχονται να τους ζήσει, να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο».

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος είναι από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Καλαμάτας και είναι παντρεμένος με την Καλαματιανή πρωταθλήτρια του ταεκβοντο, Βίκυ Γραμματικοπούλου, υπεύθυνη προπονήτρια του καλαματιανού συλλόγου «Δίας».

Το «Θ» προσθέτει τις δικές του θερμές ευχές για υγεία και ευτυχία στο νέο μωράκι και τους γονείς του!