Μεσσηνία: 9 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Μεσσηνία: 9 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Εννέα άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία την Τρίτη σε αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών.

Επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας και κατά τη διάρκειά τους έγιναν έλεγχοι σε 1.033 άτομα, εκ των οποίων 823 ήταν Έλληνες και 210 αλλοδαποί, καθώς και σε 717 οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν 61 άτομα, από τα οποία 48 ήταν Έλληνες και 13 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 29 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 260 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: Στη Μεσσήνη ένας 44χρονος διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 2 γραμμάρια ηρωίνης. Στην Καλαμάτα συνελήφθησαν ένας 23χρονος και ένας 22χρονος διότι από κοινού κατείχαν 2,8 γραμμάρια χασίς. Τέλος, στην Καλαμάτα συνελήφθη κι ένας 23χρονος, διότι κατείχε 1 γραμμάριο χασίς.

-Δύο άτομα στην Καλαμάτα, ένας 68χρονος και ένας 71χρονος, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς είχαν κυνηγετικά όπλα με ληγμένες άδειες.

-Ένας 32χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ βρέθηκαν στην κατοχή του 2 ναυτικές φωτοβολίδες.

-Δύο άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.