“Pamisos River Action”: Επιστρέφει στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Άρι

“Pamisos River Action”: Επιστρέφει στοχεύοντας  στην περαιτέρω ανάπτυξη του Άρι

Ιππασία, βαρκάδες, γαστρονομικές επιλογές, μουσική και χορό θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στον Άρι

Με ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους επιστρέφει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τρίτη χρονιά το “Pamisos River Action” στο φράγμα του ποταμού Πάμισου, στον Άρι Μεσσηνίας.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε εκ μέρους των διοργανωτών, που είναι η Κοινότητα Άριος, ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «Φάρις», απευθύνθηκε ευρύ κάλεσμα σε ντόπιους και μη για συμμετοχή στο διήμερο εκδηλώσεων.

Ανοίγοντας τις χθεσινές τοποθετήσεις ο πρόεδρος της Κοινότητας Άριος, Γρηγόρης Κωστόπουλος, και μιλώντας για το “Pamisos River Action”, το οποίο μετά την επιτυχία που σημείωσε τις περασμένες δύο χρονιές επεκτάθηκε σε διήμερη εκδήλωση, σημείωσε ότι ο τόπος που θα διεξαχθεί είναι απίστευτος χώρος που σπανίζει κι όμως είναι τόσο κοντά στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία ξεκίνησε με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής του Άρι, ενώ συνεχίζεται χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον των ντόπιων.

Οι δράσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 5.00 μ.μ., οπότε ανοίγουν οι πόρτες, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να επισκεφθεί τα περίπτερα που θα έχουν στηθεί από τους συλλόγους που συμμετέχουν. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν ιππασία από τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, ή να πάρουν μέρος στις βαρκάδες που θα προσφέρει ο «Αίολος» στον ποταμό.

Στις 9.00 μ.μ. προγραμματίζεται παράσταση Καραγκιόζη από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο.

Όσον αφορά στη δεύτερη μέρα, οι πόρτες θα είναι ανοικτές από τις 9.00 το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ θα κλείσει με τη συναυλία των «Ακροβατών».

Μεταξύ των τοπικών συλλόγων και προσώπων που θα δώσουν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση, περιλαμβάνονται: Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας, «Αίολος» Καλαμάτας, «Τοξότες» Καλαμάτας, Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Τιτάνες», Σύλλογος Γυναικών Άριος, «Ελπίδα» Άριος, ΣΥΦΑΜΕΑ, Ομάδα Ελληνικής Διάσωσης, «Νηρέας» Καλαμάτας, Ομάδα Μοντελιστών, Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας, Χρύσα Αναγνωστοπούλου – δασκάλα γιόγκα, Σοφία Δρούμπαλη – δασκάλα χορού, Μαρία Σκαφιδά, και πολλές ακόμα συμμετοχές-έκπληξη για το κοινό!

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «Φάρις», Σωτήρης Κριτσωτάκης, σημείωσε ότι ο Δήμος Καλαμάτας αγκαλιάζει τέτοιου είδους δράσεις, ενώ απηύθυνε συγχαρητήρια στην Κοινότητα Άριος και τους εθελοντές για την εν λόγω εκδήλωση.

Κλείνοντας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Άριος, Ιάκωβος Περρωτής, σημείωσε ότι μέσα από τέτοιου είδους δράσεις είναι δυνατή η ανάπτυξη που επιδιώκεται τόσο στον Άρι όσο και στα γύρω χωριά.

Κάνοντας σύντομο απολογισμό των περασμένων δύο διοργανώσεων, δήλωσε ότι ήταν εξαιρετικές, συνεισφέροντας ώστε ο Άρις και τα χωριά γύρω από αυτόν να γίνουν προορισμός και ο Πάμισος να καταστεί εφαλτήριο της οικονομικής άνθισης της περιοχής.

Πληροφορίες

  • Σαββατοκύριακο 24 & 25 Αυγούστου, Άρις
  • Δωρεάν στάθμευση και είσοδος

Το διήμερο εκδηλώσεων τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Χρ.Μ.