Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Παράσταση κουκλοθέατρου: «Ο Κούκος Αηδόνι»

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Παράσταση κουκλοθέατρου: «Ο Κούκος Αηδόνι»

Στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Πλατείας Ευκαλύπτων, η «Κουκλοπαρέα» της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας προσέφερε την Τετάρτη, 7 Αυγούστου, μια παράσταση κουκλοθέατρου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα παιδιά, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ, παρουσιάζοντας το έργο του Βασίλη Αναγνώστου, «Ο Κούκος Αηδόνι».

Προλόγισε ο πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ, κ. Σωτήρης Κριτσωτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνει ο Δήμος τον χειμώνα, στο ενδιαφέρον της ΦΑΡΙΣ για τον πολιτισμό και στην προσφορά της Πειραματικής Σκηνής για τα παιδιά της πόλης.

Το κοινό, αποτελούμενο από δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους, καταχειροκρότησε τους κουκλοπαίκτες και τις κούκλες και, στο τέλος της παράστασης, περιεργάστηκε τις κατασκευές και τις κούκλες, εκφράζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα υλικά και τον τρόπο που φτιάχνονται.

Η ίδια παράσταση θα ταξιδέψει την Τετάρτη, 20 Αυγούστου, στον Κάμπο, με τη στήριξη του Δήμου Δυτικής Μάνης, και την Τρίτη, 27 Αυγούστου, στον Μελιγαλά, με τη στήριξη του Δήμου Οιχαλίας.