Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

«ΕΝ άτομον ηλικίας 49 ετών ηυτοκτόνησε την παρελθούσαν νύκτα εν τω δωματίω του. Παρ’ αυτώ ευρέθη επιστολή απευθυνομένη προς τον Διευθυντή της Αστυνομίας, δια της οποίας γνωστοποιεί ότι η ασθένεια, εξ ης επί πολλούς μήνας υπέφερε, τον ηνάγκασε να εγκαταλείψη την ανυπόφορον ταύτην ζωήν».

ΕΙΝΑΙ πολύ λυπηρόν ν’ αναγινώσκωμεν συχνά τοιαύτας ειδήσεις εις εποχήν καθ’ ην μία συμβουλή, μία καθοδήγησις, μία τυχαία ανάγνωσις, δύναται να σώση μία ανθρωπίνην ύπαρξιν.

ΤΟΝ μεγαλείτερον αριθμόν των απηλπισμένων τούτων αποτελούν, πράγματι, οι νευρασθενικοί, δηλαδή εκείνοι των οποίων το νευρικόν σύστημα είναι τελείως εξηντλημένον και οι οποίοι δεν έχουν πλέον ούτε δυνάμεις, ούτε αντοχήν, ούτε ζωτικότητα. Εν τούτοις είναι βέβαιον, ότι πλείστοι εκ των δυστυχών τούτων οι οποίοι πιεζόμενοι εκ των οδυνών των, καταλήγουν εις την αυτοκτονίαν, θα ηδύνατο να επανεύρουν την ευχαρίστησιν της ζωής, επανακτώντες τελείως την υγείαν των, εάν εσκέπτοντο ή εάν τοις υπεδεικνύοντο τα Καταπότια Πινκ.

ΤΑ καταπότια Πινκ ασκούσι πράγματι επί των οργανισμών των αναιμικών, των αδυνάτων, των εξηντλημένων, μίαν ενέργειαν αξιοθαύμαστον. Ταύτα αναγεννώσι το αίμα και τας νευρικάς δυνάμεις, συγχρόνως δε αναζωογονούν όλας τας λειτουργίας του οργανισμού. Τα καταπότια Πινκ πωλούνται εις τα φαρμακεία Χ. Κουτραφούρη και υιού και Ν. Μοσχούτη προς δραχ. 30 το κυτίον.