Σπάρτη: Σύλληψη πατέρα για βιασμό της 10χρονης κόρης του

Σπάρτη: Σύλληψη πατέρα για βιασμό της 10χρονης κόρης του

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της λακωνικής πρωτεύουσας με τα καθέκαστα που διαδραματίστηκαν στις 5 το πρωί της Παρασκευής (9/8) σε χωριό του τέως Δήμου Φάριδος. Πιο συγκεκριμένα, άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης -στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας- συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 10χρονης κόρης του!

Κατέγραφε τις πράξεις του
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», σε βάρος του 40χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από την καταγγελία και την έρευνα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα τις πράξεις αυτές, τις είχε καταγεγραμμένες στο κινητό του. Από το υλικό, φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών!

Ο εν λόγω, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, σε χωριό του Δήμου Φάριδος, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που κατάγεται από την περιοχή. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

Τα πειστήρια
Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών πορνογραφικού υλικού, καθώς και 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

lakonikos.gr